.

Det är så mkt just nu att jag inte ens vet vart jag ska börja!!! Jag vet inte ens vad jag ska säga mer har inga ord kvar jag lovar, jag har fått nog. Jag orkar inte mer !! Här kan jag ta ut alla mina känslor här kan ja skrika ut vad ja vill säga !! Men samtidigt inte för jag vill ju inte bli avslöjad hehe!! Jag vill bara veta Varför, varför just mig ?! Vad har jag gjort dig ?? Även fast jag inte vill tänka på det så kommer det ändå bara upp i mina tankar, off fett jobbigt bara.

Bror idag när du lyssnade på mig och jag pratade ut med dig det kändes väldigt skönt och att få höra hur du såg på det hela. Det fick mig verkligen att inse att det du sa var helt rätt och sant. När jag sa till dig att nej ..... då sa du nej syster det är inte sant för om ...... Jag har vart för blind, du har rätt bror jag ska spotta som du gör! Men det gör ont att veta att det är sant ... Tack för allt bror, för att du förstår mig och lyssnar på mig och hjälper mig. Som du sa älskade bror jag förtjänar inte det jag förtjänar mycket bättre. Du ärrr ... ??? Som du inte har ett svar på för att jag är för vacker på både insidan och utsidan!!

Love to you broh'<3


Be True with yourself, others and with God.

.

Just A Friend!


I would go through all this pain, take a bullet straight through my brain, Yes, I would die for ya baby; But you won't do the same!


We all have a heart, but we only have one heart so be carefull with it and take care of it like it's your baby so no one break it for you. Cause if it's broken once it can never be the same again!


Be an Angel for God !

Jag har givit dig allt och har ingenting kvar.
Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks!

Det är bara att inse och det har jag verkligen gjort. Gör du något för nån som du verkligen tycker om från hjärtat eller bryr dig så mkt om han/hon så kmr du bara att få en smula tillbaks inte ens det haha, jag svär för jag har vart med om det så det här jag säger är så sant !!

Men det jag undrar är att vi som har hjärta av guld och gör allt för någon som vi tycker om det kan vara en vän eller kärlek det spelar ingen roll. Min fråga är varför får man absolut inget tillbaks vaf är folk så elaka, duma och svartsjuka och än massa fler hemska saker mot varandra där ute?! Jag svär på allt jag kommer aldrig att fatta det och jag vet om att ingenting kommer ändå att förändras i den här världen för den är så jävla knullad aszå folk har inga hjärnor aszå !!

Var god och äkta mot dig själv och mot andra då ska du se att ditt liv kommer att se ljusare ut och du själv som person kommer att älska dig själv för den du är. Men det bästa av allt GUD !! kommer att se vem du verkligen är för som sagt Gud ser allt vi gör och han tar hand om allt i sina händer. Gud är stor och mäktig glöm aldrig det han kommer att älska dig om du gör bra saker mot andra och jag svär på allt det kanske känns som att han inte finns ibland men Gud finns jag har själv sätt han i mina drömmar! Gud kommer att ge dig allt om du bara följer hans regler och gör inget ont mot någon i denna värld.

Jag kommer alltid att vara mig själv oavsett vad som händer. Man ska aldrig ändra på sig själv för att Gud har skapat en så och man ska vara tacksam över det. Men man kan istället tänka om och lära sig utav sina misstag och göra bättre nästa gång för att i grunden är vi alla människor och man ska kunna förlåta. Kom ihåg Gud förlåter dig alltid vad du än har gjort men bara om du ber om hans förlåtelse !!!! 



God Bless God ! <3


You maybe think that you know me but you actually dont. So plz dont act that you do !!

Du känner inte mig så Säg aldrig att du känner mig eller att du vet vad jag verkligen känner inombords för att det kan du aldrig veta om du verkligen inte bryr dig och verkligen försöker att se hur jag mår på riktigt. Säg aldrig att du vet hur mitt liv ser ut att du vet hur jag har det för det har du absolut ingen aning om inte om du inte bor hoss mig i en vecka! Det här säger jag till alla dem som snackar än massa bullshit och som tror att dem vet så mycket om andra fast dem igentligen inte vet ett skit hahaha. So listen and learn of what im saying cause it's so true !!



Peace <3


I'm Back On Track !

Heeeii bloggen jag vet att jag har vart borta ett bra tag men det har bara blivit så tyvärr för att jag bara inte har orkat att blogga och har haft mycket att göra som jag fortfarande har. Men jag hoppas att det är bra med er alla där ute och att ni lever livet hehe :) för att vi lever bara en gång så lev fullt ut! Snart är våren här, och sommaren och studenten närmar sig :D Men fan det har snöat nu inatt också fan man blir bara irriterad off !! Men ta hand om er söötisar så hörs vi snart igen !! <3

RSS 2.0